ACTIES


Bekijk hieronder welke actie MATHPEETERS voor u aanbiedt.

NAJAARSACTIE GARAGEDEUREN

Math Peeters en zijn team laten je graag de diverse mogelijkheden zien op het gebied van garagedeuren.


Novoferm-dealer
MATHPEETERS is dealer van Novoferm. De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land. Novoferm heeft dit najaar in samenwerking met MATHPEETERS de actie: 
"25% korting op een geïsoleerde garagedeur". Dit is weer een actie waarmee Novoferm in samenwerking met MATHPEETERS de handen ineen hebben geslagen.


Kies voor dit grote voordeel en vraag naar onze mogelijkheden. Actie loopt tot 30 april 2024.

 

Diverse mogelijkheden
Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met je Novoferm-dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar of openslaande garagedeuren.

 

Openslaande garagedeuren
De openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, de DuoPort, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de DuoPort garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.

SHOWROOM IS OP AFSPRAAK GEOPEND

Wilt u graag onze showroom bezoeken? Dan kunt u ons bereiken op 077-466 3920 of stuur een mail naar info@mathpeeters.nl


MATHPEETERS, daar kun je mee afsluiten!